Munkatársak

Halmai Gáborné Zsuzsanna

Pályaválasztásom szerint is kultúraközvetítő, közösségi ember vagyok, az együttműködést szakmámban, a kistérségi társulásban, önkormányzati és országgyűlési képviselői munkámban, projektszervezetben is alapvetőnek tartottam és eszerint dolgoztam. Ugyanilyen fontosnak tartom a készségek, képességek folyamatos fejlesztését, az élethosszig tartó tanulást, melyet magam számára is kötelezőnek gondolok. 9 civil szervezetnek vagyok tagja, vezetője, ezekben alapértéknek gondolom a nyitottságot és az érdemi kommunikációt. Folyamatosan tartok előadásokat, tréningeket, melyekben szintén a kétoldalú kommunikációt, a visszajelzések fontosságát tartom a legfontosabbnak.

 

Molnár-Valkó Kornélia

Pedagógusként és környezeti nevelőként mindig azt tanítottam a gyerekeknek, hogy mindenki tehet az élhető környezet és társadalom megteremtéséért, de első lépésként ezt el is kell hinni. Azt gondolom, hogy a „gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” eszme, ma már nem közhely, hanem csak így érhetjük el saját boldogulásunkat és térségünk minőségi fejlődését itt és most.  Ennek szellemében munkálkodtam 5 évig egy zöld civil szervezetnél, illetve a Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatalának Pályázati igazgatóságán eltöltött 2 év során is. Örömömre szolgál, hogy fejlesztő munkámat helyi lakosként a mikrótérségben folytathatom.

 

Dávid- Kleisz Bianka

Annak ellenére, hogy végzettségem szerint nemzetközi kapcsolatok szakértő vagyok, sokkal jobban foglalkoztatnak a saját lakóhelyemet és közvetlen környezetemet érintő ügyek. Mivel Budapesten, az ELTE-n végeztem nemzetközi tanulmányok szakon, volt lehetőségem megtapasztalni a városi élet előnyeit is, a szívem azonban hazahúzott. Szakmai gyakorlatom befejeztével – melyet az alsómocsoládi SZÍN- TÉR Művelődési Házban végeztem el – véglegesen tudatosult bennem, hogy a vidék élhetőbbé tételén, a fiatalok elvándorlásának megállításán szeretnék dolgozni. Jelenleg pályakezdőként kevés tapasztalattal, de annál nagyobb lelkesedéssel és igyekezettel vágok bele a munkába. Remélem tudásommal, kreativitásommal és modern gondolkodásmódommal a csapat hasznos tagja lehetek, és hozzájárulok ahhoz, hogy a mikrótérség dinamikusan fejlődhessen.

 

Berta Kitti

A nagybetűs Élet-be lépésem kezdetén nem Magyarországon szereztem első tapasztalataimat. Ezáltal megtanulhattam, külföldön sem egyszerű, távol az ismerősöktől és a hazámtól. Mindenhol csak idegen az ember, itt vagyok otthon, itt szeretném segíteni és színesebbé tenni az emberek életét. Nyitott vagyok az új dolgokra, kíváncsian és lelkesen várom, hogy mit tanulhatok az újdonsült kis csapatomban, amivel segíthetem a mikrotérségi lakosok mindennapjait.

%d blogger ezt szereti: