Munkatársak

Halmai Gáborné Zsuzsanna

Pályaválasztásom szerint is kultúraközvetítő, közösségi ember vagyok, az együttműködést szakmámban, a kistérségi társulásban, önkormányzati és országgyűlési képviselői munkámban, projektszervezetben is alapvetőnek tartottam és eszerint dolgoztam. Ugyanilyen fontosnak tartom a készségek, képességek folyamatos fejlesztését, az élethosszig tartó tanulást, melyet magam számára is kötelezőnek gondolok. 9 civil szervezetnek vagyok tagja, vezetője, ezekben alapértéknek gondolom a nyitottságot és az érdemi kommunikációt. Folyamatosan tartok előadásokat, tréningeket, melyekben szintén a kétoldalú kommunikációt, a visszajelzések fontosságát tartom a legfontosabbnak.

 

Molnár-Valkó Kornélia

Pedagógusként és környezeti nevelőként mindig azt tanítottam a gyerekeknek, hogy mindenki tehet az élhető környezet és társadalom megteremtéséért, de első lépésként ezt el is kell hinni. Azt gondolom, hogy a „gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” eszme, ma már nem közhely, hanem csak így érhetjük el saját boldogulásunkat és térségünk minőségi fejlődését itt és most.  Ennek szellemében munkálkodtam 5 évig egy zöld civil szervezetnél, illetve a Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatalának Pályázati igazgatóságán eltöltött 2 év során is. Örömömre szolgál, hogy fejlesztő munkámat helyi lakosként a mikrótérségben folytathatom.

 

Dávid- Kleisz Bianka

Annak ellenére, hogy végzettségem szerint nemzetközi kapcsolatok szakértő vagyok, sokkal jobban foglalkoztatnak a saját lakóhelyemet és közvetlen környezetemet érintő ügyek. Mivel Budapesten, az ELTE-n végeztem nemzetközi tanulmányok szakon, volt lehetőségem megtapasztalni a városi élet előnyeit is, a szívem azonban hazahúzott. Szakmai gyakorlatom befejeztével – melyet az alsómocsoládi SZÍN- TÉR Művelődési Házban végeztem el – véglegesen tudatosult bennem, hogy a vidék élhetőbbé tételén, a fiatalok elvándorlásának megállításán szeretnék dolgozni. Jelenleg pályakezdőként kevés tapasztalattal, de annál nagyobb lelkesedéssel és igyekezettel vágok bele a munkába. Remélem tudásommal, kreativitásommal és modern gondolkodásmódommal a csapat hasznos tagja lehetek, és hozzájárulok ahhoz, hogy a mikrótérség dinamikusan fejlődhessen.

 

Keresztes Krisztina

Bár nem vagyok törzsgyökeres nagyhajmási lakos, de életem elmúlt 10 évét itt töltöttem, és immár a családom, a barátaim és a sok itt szerzett élmény is ideköt, így a helyi ügyeket már sajátomnak érzem. Nagy előnynek tartom, hogy jól ismerem a helyi viszonyokat, a pozitívumokat és a problémákat egyaránt. Települési környezetvédelmi technikusi végzettségem van, így tanulmányaim során megtanultam, hogy településeink fejlődéséért mi, itt élő emberek is felelősek vagyunk. Nekem fontos a lakóhelyem és a környezet, amiben élek, és ezért tenni is akarok.

Reklámok