Fürdők

kornyek furdoi infografika-1

A környék strandjai, fürdői

Akár csobbanna egyet a rekkenő hőségben, akár egy meleg, termálvizes fürdésre vágyik a téli mínuszokban. Településeinkhez elérhető közelségben 50 km –en belül, nagyszerű fürdőhelyeket találhat.

A Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok fürdőjebikal_2

Ki szeretné pihenni a hétköznapok fáradalmait térségünk fürdőjében? A Puchner Kastélyszálló fürdőháza egész évben várja környékbeli Vendégeit. Náluk ásványvízben fürödhet: a medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 29,4°C-os, “elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz. A fürdőbelépő tartalma: francia mintára épült élményfürdőben és a marokkói hangulatú fürdőben a medencék, a pezsgőfürdők, gőzfürdő, szauna és infraszauna használata.

https://puchner.hu/programok/furdobelepo

furdo_puchner

 

logo_gunaras

Gunaras Fürdő

13-km-re, Tolna megyében található Dombóvártól mintegy 3 km-re helyezkedik el Gunarasfürdő, melynek gyógyvizét már 1970-től élvezhe

tik a gyógyulni vágyók. A gyógyfürdő egész évben nyitva tart, a kinti élményfürdő a nyári szezonban áll rendelkezésre. Élménymedencék, gyógymedencék, gyerekmedencék, csúszdapark szauna, gyógyszolgáltatások, masszázs és sok minden más várja a kikapcsolódni, szórakozni és gyógyulni vágyókat.

http://www.gunaras.hu/

furdo_gunaras

logo_kaposvarVirágfürdő, Az élmény teljessége
Tőlünk 40km-re, a Somogy megyei Kaposvár szívében található a Virágfürdő fedett élményfürdővel, valamint strandfürdővel, gyógyfürdővel, uszodával és szaunavilággal.

http://www.xn--virgfrd-jwa9vm4a.hu/

furdo_kaposvar

 

logo_igalIgali Gyógyfürdő

Igal, Somogy megye első, Magyarország 26. minősített gyógyhelye. A fürdőben 13 medence található melyek közül a gyermek illetve a termál medencék majd mindegyike különféle élményelemekkel van felszerelve, ezzel téve teljessé a fürdőzők kikapcsolódását. Olyan különleges szolgáltatások is igénybe vehetők, mint a halpedikűr.

http://www.igal.hu/Gyogyfurdo

furdo_igal

 

logo_balatonBalaton- Az élmények tengere

A magyar tenger és környéke Budapest mellett az ország turisztikailag leglátogatottabb területe, melyet egy magyarnak sem kell bemutatni. A térségből másfél órás úttal elérhető a déli-part néhány strandja, ahol a napozás és fürdőzés mellett pezseg az éjszakai élet is. Nem utolsósorban olyan fesztiválok otthona, mint a Balaton Sound és a Strand Fesztivál.

https://balaton.hu/

furdo_balaton

 

logo_orfuOrfű- Színezd újra az életed

A Mecsek hegyhát közepén található Orfűi-tó és Aquapark tőlünk mintegy 40km-re található.  Az évente ott zajló Fishing on Orfű egy könnyűzenei fesztivál az Orfűi-tó melletti Panoráma kempingben, melyet először 2008-ban rendeztek meg, majd évről évre kevesebb szponzorral, még emberközelibb hangulattal, még színesebb programkínálattal várják a szervezők a lelkes fesztiválozókat.

https://orfu.hu/

 

logo_hertelendMagyarhertelend

A magyarhertelendi fürdő és strand, a Hertelendi Termálfürdő bel- és kültéri medencéivel, valamint wellness szolgáltatásaival az év minden szakaszában kitűnő kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget nyújt.

A Pécstől húsz kilométerre található Hertelendi Termálfürdő meseszép, ősfás környezetben várja látogatóit. 

https://www.hertelenditermal.hu/

furdo_hertelend

 

logo_tamasiTamási Termálfürdő

A Tamási Therna lSpa Tolna megye legnagyobb termálfürdője. A fürdő szolgáltatásai között megtalálható a fedett fürdő, a kültéri termál és élmény medencék, a szauna világ és a csúszdák is.

http://tamasifurdo.com/

furdo_tamasi

 

%d blogger ezt szereti: